Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κάθε Δευτέρα το απόγευμα στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης, Κοραή 20, ο συνδημότης μας κος Ν. Δεμερτζής, Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, θα προσφέρει με ραντεβού, αφιλοκερδώς, σε μαθητές σχολείων του Δήμου μας, φοιτητές, γονείς και όποιον άλλο δημότη επιθυμεί, υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού. 

Τηλ. επικοινωνίας: 2109344748.

Ο Νίκος Δεμερτζής (http://users.sch.gr/ndemertzis) υπήρξε επί σειράν ετών (1999-2011) υπεύθυνος των Γραφείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού του 4ου ΓΕ.Λ. Π. Φαλήρου και της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην πράξη…στο πέρασμα της εφηβείας…στο διάβα της ζωής, Εκδ. Σαββάλας». Έχει διοργανώσει σεμινάρια Συμβουλευτικής Γονέων (Π. Φάληρο, Ευαγγελική Σχολή, 1ο Γυμνάσιο) και ημερίδες στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Φέτος θα συνεχιστούν τα σεμινάρια αυτά από το 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Δήμο μας και την Ένωση Γονέων με θέμα: «Εφηβεία και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Το πρόγραμμα των σεμιναρίων και της ημερίδας που θα ακολουθήσει θα  κοινοποιηθούν μετά την οριστικοποίησή τους.


Επίσης:


Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ» προσκάλεσε τον κο Νίκο Δεμερτζή και αυτός αποδέχθηκε, να προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.

Έτσι λοιπόν, στα γραφεία του Συλλόγου, ο κ. Ν. Δεμερτζής θα δέχεται με ραντεβού αθλητές-τριες του Συλλόγου και τους γονείς τους. Τα ραντεβού θα κλείνονται στη Γραμματεία του Συλλόγου, τηλ. 210 9353700

Ο Σύλλογός προτίθεται να διοργανώσει Ημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με τον κ. Δεμερτζή.

Συνελήφθησαν έμποροι ναρκωτικών στη Νέα Σμύρνη

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 37 ετών, με την κατηγορία ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 7 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 9,6 γραμμάρια κοκαΐνης και περίπου 4.500 ευρώ.

Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν μετά από αξιοποίηση πληροφορίας για τη δράση τους και σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τού ενός βρέθηκαν τα κατασχεθέντα και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.