Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ : ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο εκδηλώσεων «Ποσειδών» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος  χορός-κοπή πίτας του σωματείου μας, την περασμένη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας με την συμμετοχή του, ότι αγκαλιάζει με θέρμη και υποστηρίζει με σθένος την προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογό μας.

ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΩΡΑ 09.00
Επίσκεψη στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης - Μουσείο Μπενάκη
και στην Πινακοθήκη Βογιατζόγλου.
Δηλώσεις συμμετοχής: 210 9337848


Αντίο, Τζένη Βάνου...Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί, στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης τη σπουδαία Nεοσμυρνιώτισσα ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 75 της χρόνια την Τετάρτη, νικημένη από την επάρατη νόσο.

Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης : Κοπή πίτας 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατάμεστη από φίλους και μέλη, ζεστή και φιλόξενη αίθουσα, της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014  η κοπή της Βασιλόπιτας.  

Η βροχή καταρρακτώδης και ο χώρος μικρός, αναλογικά με το πλήθος του κόσμου. Ωστόσο το κέφι περίσσεψε και το γλέντι, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν άργησε να ανάψει. 

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο ευχήθηκαν μια δημιουργική πολιτιστική χρονιά και υγεία σε όλους, ενώ έγινε αναφορά στους πολιτιστικούς και κοινωνικούς στόχους αλλά και τις προτεραιότητες του συλλόγου για το επόμενο διάστημα όπως: την παράδοση των αγαθών μέχρι το τέλος Ιανουαρίου (για τα γεύματα αγάπης της Ι.Μ. Νέας Σμύρνης), την εθελοντική αιμοδοσία (Κυριακή 16 Μαρτίου 10:00 με 14:00), τον ετήσιο χορό του συλλόγου (Σάββατο 29 Μαρτίου), καθώς και τις εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του συλλόγου (Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη) την Κυριακή 13 Απριλίου.