Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΤΩΡΑ: Φωτιά σε κατάστημα υδραυλικών


Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει αυτήν τη στιγμή στα σύνορα της Νέας Σμύρνης με το Φάληρο, στο ρέμα, στην οδό Ιπποκράτους 4, σε κατάστημα υδραυλικών, που έχει τυλιχθεί στις φλόγες και απειλεί ολόκληρο το τετράγωνο, μιας και σημειώνονται εκρήξεις από φιάλες ασετιλίνης που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα . Πυροσβεστική, αστυνομία και πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί γύρω από το σημείο της φωτιάς, ενώ ο καπνός κι η μυρωδιά έχουν γεμίσει ολόκληρη την περιοχή.

Σοβαρά τραυματισμένος ή και νεκρός σύμφωνα με πηγές ένας πυροσβέστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη φωτιά φέρεται να είναι σοβαρά τραυματισμένος ή και νεκρός ένας πυροσβέστης, ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν το έχει ακόμη επιβεβαιώσει. Τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα μια ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να απεγκλωβίστηκε από το κτήριο και να μεταφέρεται εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σωτηρία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Πάνθηρες: Μας γέμισε οργή η βράβευση του «κυρίου» Μπέου


Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε προσφάτως στον Βόλο, όπου αντιμετώπισε και νίκησε 0-1 με γκολ του Γιάννου στο 28ο λεπτό τον Ολυμπιακό Βόλου, του οποίου πρόεδρος είναι τώρα ο παλιός πρόεδρος του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος (και δήμαρχος της πόλης του Βόλου). Το φιλικό αυτό θα το θυμούνται όλοι για την παράξενη βράβευση του Μπέου από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Η βράβευση προκάλεσε την δυσαρέσκεια των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού, με τους Πάνθηρες να βγάζουν την εξής ανακοίνωση:

768 Νεοσμυρνιώτες εισήχθησαν εφέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


768 Νεοσμυρνιώτες εισήχθησαν εφέτος στα ανώτατα και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, γεγονός που αποτελεί εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας (85%) για τα σχολεία της περιοχής μας. Συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες από κάθε σχολείο ήταν:

Ένα ταξίδι στην ελληνική τζαζ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη


Ένα ξύλινο σαλόνι, ένα πικάπ και ένας δίσκος βινυλίου πάνω στη φωτισμένη σκηνή δημιούργησαν το ιδανικό κλίμα για την μουσική παράσταση της βραδιάς που ακολούθησε. Ξαφνικά η αφηγήτρια ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα άρχισε την περιγραφή του προγράμματος που θα ακολουθούσε και η τζαζ μπάντα άρπαξε την σκυτάλη ξεκινώντας το κονσέρτο.