Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ : ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο εκδηλώσεων «Ποσειδών» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος  χορός-κοπή πίτας του σωματείου μας, την περασμένη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας με την συμμετοχή του, ότι αγκαλιάζει με θέρμη και υποστηρίζει με σθένος την προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογό μας.

Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 180 άτομα βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κος Τζουλάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Πούλιος Κώστας, ο αντιδήμαρχος κος Τσουράκης Κώστας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία πολιτών για τη Νέα Σμύρνη» κος Νίκος Στέφος με πλειάδα στελεχών του. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Δεληγιάννη Κλαίρη, και ο κος Αθανάσιου Νάσος, μέλος μας και υπεύθυνος πολίτικης προστασίας του δήμου μας. Ο πρόεδρος του συλλόγου «Φοίνικας» κος Λαμπιδόνης Γιώργος, η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας κα Χαραλαμπίδου Ευγενία, ο νομικός μας σύμβουλος κος Μανωλόπουλος Παύλος και εκπρόσωποι των αποφοίτων του συλλόγου της «Ευαγγελικής Σχολής». Επίσης τιμητική ήταν η παρουσία των καθηγητών που προσφέρουν αφιλόκερδος στο κοινωνικό μας φροντιστήριο: κος Ιωακειμίδης Ευάγγελος (μαθηματικά, φυσική, χημεία), κα Κούκα Άννα (γαλλικά), κα Αγγελίδη Αγγελική (αγγλικά).

Η εκδήλωση άρχισε με ένα σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Σωματείου μας κου Σκαλόθεου Ιωάννη, για να ακολουθήσει από τον ίδιο η κοπή της Βασιλόπιτας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους παρευρισκομένους από την γραμματέα μας κα Μεϊντανά Καίτη μια σύντομη ενημέρωση για το έτος που πέρασε  ως προς τις δραστηριότητες του Σωματείου μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε το κοινωνικό φροντιστήριο, το διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης κάρτας, την έκδοση ημερολογίου με τα έργα των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και άλλα που λίγο-πολύ είναι γνωστά στους πολίτες της πόλης μας. Ακολούθησε μια σύντομη παρέμβαση από τους αντιπροέδρους  κ.κ. Αθανάσιου Νάσο που είναι και ο τυχερός της χρονιάς και Βενετσάνο Γιώργο που παρουσίασε τους καθηγητές μας, που διδάσκουν στο κοινωνικό φροντιστήριο.

Κατόπιν, η ορχήστρα του κέντρου πήρε τη σκυτάλη και ανέλαβε να διασκεδάσει τον κόσμο μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, που κοπίασαν να επιτύχει η εκδήλωση, με αποτέλεσμα τη συγκλονιστική  παρουσία των φίλων μας, η οποία μας γεμίζει δύναμη, όρεξη και διάθεση για περισσότερη προσφορά.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερος τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, κον Νικάκη Γιώργο από τα «Επίκαιρα Νέας Σμύρνης», και κ. Πανταζή Δημήτρη από τη «Φωνή της Νέας Σμύρνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου