Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Για τη σωτηρία του Πανιωνίου»

Την πρόθεσή της να «μπει» στη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε γνωστή μια ομάδα φίλων των «κυανέρυθρων».

«Για τη σωτηρία του Πανιωνίου»
Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μια ομάδα φίλων των «κυανέρυθρων» έκανε γνωστή την πρόθεσή της να βοηθήσει.

Όπως αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, δηλώνουν ότι η απόφαση να μπουν στη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος λήφθηκε μετά από συνάντηση που είχαν όντας προβληματισμένοι από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτό που δεν έχουν γίνει γνωστά είναι ο τρόπος με τον οποίο θα βοηθήσουν την ομάδα, όπως και τα ονόματά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το "ποιοι" είναι πρόκειται να γίνει γνωστό αρκετά σύντομα, πιθανότατα και αύριο με νέα ανακοίνωση στην οποία θα κάνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος περνά μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία του.

Η ομάδα μας συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της super league ουσιαστικά ακέφαλη και χωρίς την διοίκηση που της αρμόζει.

Τα προβλήματα και ο διασυρμός του συλλόγου έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Μπροστά σε όλα αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι η απλοί παρατηρητές…

Μέτα από μια συνάντηση πολλών μελών της Πανιώνιος οικογένειας αποφασίσαμε μια ομάδα φίλων του συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί με στόχο την ανάκαμψη του ιστορικότερου σωματείου του ελληνισμού.

Στόχος μας τόσο η αγωνιστική όσο και η οικονομική ανάκαμψη του Πανιωνίου.

Το νοικοκύρεμα και η σταθερότητα του μεγάλου αυτού συλλόγου. Χωρίς πολλά λογία ξεκινάμε από σήμερα και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στις επάλξεις σε αυτό το Πανιώνιο κάλεσμα σωτηρίας!!!»

Πηγή