Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Κλαίρη Δεληγιάννη στηρίζει Τζουλάκη


H πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κλαίρη Δεληγιάννη ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά της ως δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης με το συνδυασμό Τζουλάκη:

«Πριν λίγους μήνες ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη της πλειοψηφίας, παρ' όλα ταύτα από τη στιγμή εκείνη έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που με ωθούν να αναθεωρήσω την απόφασή μου και να συστρατευθώ εκ νέου στο πλευρό του Σταύρου Τζουλάκη.

Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα αναφορικά με την υποψηφιότητα του Γ. Κουτελάκη, ο τρόπος με τον οποίο έμμεσα απαίτησε να είναι εκείνος "αυτοδικαίω" ο εκλεκτός της παράταξης στις επόμενες εκλογές, η απρεπής συμπεριφορά του απέναντι στον νυν Δήμαρχο, έναν ηθικό άνθρωπο που τον στήριξε όταν είχε τις γνωστές ανά τον Δήμο περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη και τέλος το παλαιοκομματικό και με όλο συκοφαντίες και ψεύδη ύφος που έχει υιοθετήσει ο κος Κουτελάκης στην μέχρι σήμερα προεκλογική του εκστρατεία, με υποχρεώνουν να μη μείνω αμέτοχη σε αυτόν τον αγώνα.

Παρά τις όποιες διαφορές μου στο παρελθόν με τον κο Τζουλάκη και ορισμένα μέλη του συνδυασμού, του οποίου είναι επικεφαλής, δεν παύει να αποτελεί μια παράταξη που πλαισιώνεται από ανθρώπους ικανούς, έντιμους, έμπειρους και με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς για την πόλη μας. Η συστράτευση λοιπόν μαζί του σε αυτή την περίοδο αποτελεί για μένα μονόδρομο!

Η συνείδησή μου και η πορεία μου στα κοινά του Δήμου δεν μου επιτρέπει να παραμείνω σιωπηλή στο περιθώριο. Οι δύσκολες μάχες είναι για να κερδίζονται.

Στηρίζω τον Σταύρο Τζουλάκη, γιατί ο Δήμος πρέπει να συνεχίσει την πορεία του στο Αύριο. Πισωγυρίσματα με ανθρώπους και νοοτροπία σαν αυτή του κου Κουτελάκη δεν ταιριάζουν ούτε στην προσωπική μου ηθική, ούτε στην προσωπική μου αισθητική.

Κι αυτά είναι αξίες που πάντα υπερασπιζόμουν και είμαι βέβαιη ότι  θα τιμήσει και ο Στ. Τζουλάκης ως μελλοντικός Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης!»