Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης: Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο αριθμός των άστεγων και των άπορων κατοίκων της Αττικής αυξάνεται δραματικά και όπως είναι φυσικό πάντοτε οι άνθρωποι στην έσχατη ανάγκη τους, χτυπούν την πόρτα της Εκκλησίας.

Πολλοί φθάνουν στους Ναούς της πόλης ζητώντας τρόφιμα ή χρήματα. Η Μητρόπολη μας προσφέρει ότι μπορεί, με ειλικρίνεια, πνεύμα θυσίας και μεγάλη αγάπη στον άνθρωπο ανεξάρτητα από το ποιος είναι ή τι πιστεύει. 

Με συντονισμένες προσπάθειες δίνεται καθημερινά φαγητό σε αναξιοπαθούντες άπορους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκουν ένα ζεστό καλομαγειρεμένο φαγητό. Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ανάμεσα σε εκείνους που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά, βρίσκονται περιποιημένοι οικογενειάρχες και ηλικιωμένοι.

Σε αυτό το δαιδαλώδες έργο της Ι. Μητρόπολης μας, θελήσαμε να βάλουμε το δικό μας μικρό λιθαράκι, συλλέγοντας μια αξιόλογη ποσότητα αγαθών στα γραφεία του συλλόγου μας τα οποία παραδόθηκαν στις 5/2/2014 στην κα Γκαμούρα Ελένη εθελόντρια των γευμάτων αγάπης του Αγίου Ανδρέα. 

Γνωρίζουμε ότι επιδίωξη του Σεβασμιοτάτου επισκόπου μας είναι να επιτελείται το έργο της  μητρόπολης ταπεινά και σιωπηλά και είμαστε υπέρμαχοι αυτού του σκεπτικού.

Ωστόσο θεωρούμε αναγκαίο να αναφερθούμε στο συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να βρεθούν μιμητές ώστε να αυξηθούν οι υποστηρικτές κατά την επόμενη εξόρμηση μας. Επίσης θέλουμε να απευθύνουμε ένα ηχηρό ευχαριστώ στους εθελοντές της μητρόπολης, που με αυτοθυσία και ανιδιοτελή αγάπη φροντίζουν τους συνανθρώπους μας αλλά και στα μέλη και τους φίλους που αβίαστα και απλόχερα προσέφεραν ότι μπορούσαν από το υστέρημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου