Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες


Ο Πανιώνιος πέρασε από τα Ιλίσια (87-73 τον Ηλυσιακό) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες.

Οι «κυανέρυθροι» κυριάρχησαν στην πρώτη περίοδο και στα τελευταία 15’ της αναμέτρησης, διάστημα στο οποίο το επιμέρους σκορ ήταν 45-24 για τον «Ιστορικό».

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Για μας ήταν σημαντική νίκη, αφού προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε το ματς για πολλούς λόγους. Στο πρώτο δεκάλεπτο καταφέραμε να κρατήσουμε μια ομάδα φύσει επιθετική ομάδα όπως ο Ηλυσιακός στους 11 πόντους. Μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας κι είναι ανεπίτρεπτο όταν θες να παίζεις καλή άμυνα να δέχεσαι 33 πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και παρά τη διαφορά που είχε πάρει ο Ηλυσιακός, γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό και στον φίλο μου τον Δημήτρη Κουστένη και να του ευχηθώ να μείνουν στην Α1».

Χρήστος Σαλούστρος: «Οι παλιοί Μάριος Μπατής, Βασίλης Σίμτσακ μας… ξύπνησαν στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και μας βοήθησαν να φτάσουμε στην νίκη».

Τζίμης Κουστένης: «Ξέραμε ότι το να νικήσουμε τον Πανιώνιο θα ήταν υπέρβαση. Προσπαθήσαμε αλλά με 24 λάθη δεν μπορείς να νικήσεις έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο. Τώρα έχουμε τρεις εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για τους πέντε τελικούς που θα έχουμε (σ.σ. μετά την διακοπή λόγω All Star Game ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ). Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Παναγιώτης Καυκής: «Με 24 λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις καμία ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου