Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Τζουλάκης μαζεύει κόσμο από παντού

Μετά από την προσχώρηση του Παν. Τσιάπη και της Μ. Απέργη στο ψηφοδέλτιο Τζουλάκη -και παρά την επίσημη στήριξη του Παν. Πάντου από τον ίδιο τον Αντρέα Νεφελούδη-, εκδόθηκε πρόσφατα ομαδική ανακοίνωση που υπογράφεται από αρκετούς άλλοτε υποψήφιους με την παράταξη Νεφελούδη «Η Νέα Σμύρνη Αλλάζει» υπέρ της υποψηφιότητας Τζουλάκη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε λίγες βδομάδες οι δημότες τις πόλης μας καλούνται να επιλέξουν την δημοτική αρχή για την επόμενη πενταετία για την πόλη μας.

Μια δημοτική αρχή που σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο οφείλει να αναλάβει,
πρωτοβουλίες ώστε:
  • Να λειτουργήσει η διοίκηση του Δήμου με διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία, δίνοντας έμπρακτα δείγματα σεβασμού στα χρήματα των συμπολιτών μας.
  • Να αναπτύξει δράσεις στοχευόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σε αυτούς που την έχουν ανάγκη και να ουσιαστικοποιήσει τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής, αξιοποιώντας και αναπτύσσοντας και νέες δομές.
  • Να αναπτύξει συγκεκριμένες δράσεις αρωγής της νεανικής επιχειρηματικότητας.
  • Να σταθεί στο πλάι του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης με πρωτοβουλίες και έργα που θα δημιουργούν ένα φιλικό σ’ αυτόν περιβάλλον.
  • Να εξορθολογήσει και να φέρει τον σύγχρονο δήμο πιο κοντά στον πολίτη και τις αγωνίες του.
  • Να αξιοποιήσει το πολιτιστικό «κεφάλαιο» της πόλης μας, να αναπτύξει και υποστηρίξει τις πολιτιστικές και αθλητικές εκφράσεις των νέων αλλά και όλων των δημοτών της πόλης μας.
  • Να γίνει η πόλη περισσότερο φιλική και προσβάσιμη σε όλους τους ανθρώπους με ιδιαίτερα προβλήματα.
Όλα αυτά αποτινάσσοντας την όποια σκιά κακοδιαχείρησης και πολιτικής «ημετέρων» και «κολλητών».

Σήμερα περισσότερο από ποτέ δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι για την πορεία
που θά ‘χει η πόλη μας, η Νέα Σμύρνη, τα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα μάλιστα την στιγμή που δυνάμεις του δημοτικού ρεμβασισμού και του αδιαφανούς παρελθόντος επιδιώκουν την επιστροφή τους.

Εμείς που προσυπογράφουμε αυτό το κείμενο, δώσαμε την μάχη των προηγούμενων
δημοτικών εκλογών υποστηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Η Νέα Σμύρνη Αλλάζει». Ήμασταν παρόντες όλα αυτά τα χρόνια, επικροτώντας τα θετικά και κατακρίνοντας τα όποια αρνητικά πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.

Σήμερα καλούμε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας να στηρίξουμε ενεργητικά το ψηφοδέλτιο του δήμαρχου Σταύρου Τζουλάκη και του νέου ενωτικού Συνδυασμού του.

Το δημοκρατικό του ήθος, το θετικό στίγμα που άφησε στην πόλη η δημαρχιακή του θητεία και κυρίως το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο του συσπειρώνονται ευρύτερες δημιουργικές δυνάμεις, πέρα και μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, αποτελούν τα εχέγγυα μιας αναβαθμισμένης δημοτικής διοίκησης που μπορεί και πρέπει να κάνει την Νέα Σμύρνη μας πόλη-πρότυπο.

Για να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες για την πόλη μας και τους πολίτες της.

Αναστασιάδης Νίκος
Αυγίκος Παναγιώτης
Γεωργιάδης Αλκιβιάδης
Γιαννοπούλου Κωνσταντίνα
Δαπόλα-Μποσίς Μαρί Κριστίν
Ελευθεριάδης Μιχάλης
Ζαρκαδούλας Γρηγόρης
Καλούδης Νίκος
Κατράκης Μανώλης
Κλειδόπουλος Κώστας
Κολλύρης Γιάννης
Κουμέντος Γιάννης
Κουτσούνη Σούλα
Κωσταντιανός Γιάννης
Μελαχροινός Κώστας
Μιχαλάτος Παναγιώτης
Μπουτσουρής Κωστας
Μπριάκου Ανθούλα
Νικολόπουλος Γιώργος
Ρηγόπουλος Μιχάλης
Συλλογίδου Νότα
Τερζόπουλος Θεόδωρος
Υποδηματόπουλος Τάσος
Φραγκούλη Ελένη
Φρατζέσκος Θανάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου