Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πάνθηρες: Μας γέμισε οργή η βράβευση του «κυρίου» Μπέου


Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε προσφάτως στον Βόλο, όπου αντιμετώπισε και νίκησε 0-1 με γκολ του Γιάννου στο 28ο λεπτό τον Ολυμπιακό Βόλου, του οποίου πρόεδρος είναι τώρα ο παλιός πρόεδρος του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος (και δήμαρχος της πόλης του Βόλου). Το φιλικό αυτό θα το θυμούνται όλοι για την παράξενη βράβευση του Μπέου από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Η βράβευση προκάλεσε την δυσαρέσκεια των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού, με τους Πάνθηρες να βγάζουν την εξής ανακοίνωση:

«Οι Πάνθηρες ως ζωντανός και ενεργός οργανισμός εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό του Πανιωνίου, δηλώνουν αντίθετοι με την κίνηση της βράβευσης του "κυρίου" Μπέου, που έγινε την Κυριακή πριν τον φιλικό αγώνα της ομάδας μας στο στάδιο του Βόλου.

Μία ενέργεια που μας προκάλεσε απορία, μας γέμισε οργή και ξύπνησε στις μνήμες μας την μαύρη εποχή της προεδρίας του εν λόγο "κυρίου" στον ιστορικό σύλλογο.  

Δεν θα μπορούσαμε κι εμείς με την σειρά μας να ξεχάσουμε τα όσα πρόσφερε στην κυανέρυθρη οικογένειά μας. γι' αυτό θέλουμε να τον βραβεύσουμε για την συμμετοχή του στον αγώνα των 50 μέτρων τρεξίματος* στην διαδρομή της οδού Σοφούλη κατά την τελευταία του άφιξη στα μέρη μας».

* για όποιον δεν θυμάται, στη Σοφούλη είχαν πάρει οπαδοί του Πανιωνίου τον Μπέο στο κυνήγι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου