Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου

Ο Φάνης Χριστοδούλου, θρυλική μορφή του μπάσκετ, συνελήφθη έπειτα από προσφυγή πρώην υπαλλήλου του για υπόθεση αποζημίωσης από ατύχημα.


Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο γνωστός πρώην καλαθοσφαιριστής, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου. Συνελήφθη μετά την έκδοση σε βάρος του απόφασης προσωποκράτησης με αφορμή την δικαστική προσφυγή εναντίον του, πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην καλαθοσφαιριστής, που διαμένει μόνιμα στο νησί, είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας και ο αντίδικος του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξια και προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.


Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της ταξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.
Ο Φάνης Χριστοδούλου κρατήθηκε για τουλάχιστον δύο ώρες στο Α.Τ της Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο πρώην μπασκετμπολίστας, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης και είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στην φυλακή!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου