Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Shop & Taste Event!

Γεύσεις, ψώνια και μουσική αποτέλεσαν το ιδανικό πακέτο που προσέφερε το δεύτερο Shop & Taste Event στο κοινό του στις 10 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως αργά το βράδυ, για δεύτερη συνεχόμενη φορά ύστερα από το πρώτο εξίσου επιτυχημένο event που είχε λάβει χώρα στις 30 Μαΐου 2014 στη Γλυφάδα.

Οι διοργανωτές επέλεξαν φέτος τη Νέα Σμύρνη ως το ιδανικό μέρος για την φιλοξενία του γεγονότος.

Το Shop & Taste πρόκειται για ένα καινοτόμο event που συνδυάζει την χαλαρή βόλτα, την αγάπη για τα ψώνια και το φαγητό. Πρωτεργάτης της οργάνωσης του ταξιδιού στη μόδα και στις γεύσεις είναι ο Νίκος Μίχαλος, ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας “Follow Me”, που εμπνεύστηκε από το window shopping στη Νέα Υόρκη. Στόχο του συνιστά η μετουσίωση του Shop & Taste σε έναν θεσμό «μόδας του δρόμου» -Street Fashion διεθνώς- και γεύσεων που θα μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να επωφεληθεί από προσφορές των καταστημάτων που συμμετέχουν στο γεγονός. 

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης και η Ομήρου γέμισαν με κόσμο που απόλαυσε τα ψώνια του και ικανοποίησε τον ουρανίσκο του χάρη στα stands των καταστημάτων που ήταν τοποθετημένα κατά τόπους, μοιράζοντας ό,τι καλύτερο είχαν να προσφέρουν: μεζέδες, γλυκά, ποτά και διάφορα άλλα προϊόντα. Και όλα αυτά υπό ποικίλους μουσικούς ήχους, όπως αυτούς από το χορευτικό happening που διοργάνωσε το κλαμπ Fuego μπροστά από τον χώρο του στην αρχή της Ομήρου.



Στο Shop & Taste έλαβαν μέρος πολλά καταστήματα της Ομήρου και της πλατείας.

Η βραδιά του Street Event πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του MAD TV, τoυ Easy 97.2, του faysbook.gr και του περιοδικού People που μοίρασε στους περαστικούς το τελευταίο τεύχος του.      

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου