Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Πασχάλης Τόνιος τραγουδάει τα "Λαϊκότροπα" του Μίκη Θεοδωράκη

την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου
στις 8 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Αρτάκης και Εθνικής Στέγης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ξεχωριστή συναυλία-εκδήλωση για την ενίσχυση των σκοπών του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Με την πρωτοβουλία αυτή, ο Δήμος θέλει να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, καλώντας τους να συμμετέχουν και να συνδράμουν στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε δημότες που αντιμετωπίζουν καθημερινά το «Γολγοθά» της επιβίωσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και με μοναδικό «εισιτήριο» τα συσκευασμένα τρόφιμα, οι πολίτες της Νέας Σμύρνης, αλλά και όσοι παραβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερα όμορφη μουσική βραδιά από τον Πασχάλη Τόνιο και τους συνεργάτες του, με αγαπημένους παρευρισκόμενους Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, παράγοντες και προσωπικότητες αθλητικών σωματείων, έτσι ώστε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αρετή της αλληλεγγύης επαναπροσδιορίζει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΑΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΕΚΕΙ!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ  
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στηρίζουν και συνδράμουν:
ο  Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο «Καλλιπάτειρα», η Εκκλησία και τα σχολεία της Πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου