Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Προσφορά για εισιτήρια διαρκείας!


Η ΚΑΕ Πανιώνιος προσφέρει στους φίλους της ομάδας εισιτήρια διαρκείας με μειωμένες τιμές από τις αρχικές για τις εντός έδρας αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Eurocup.

Η προσφορά ισχύει για τις κατηγορίες Club 1 (κεντρικές θέσεις) και Club 2 (θέσεις πίσω από τα καλάθια). Τα εισιτήρια Club 1 διατίθενται στην τιμή των 120 ευρώ από 180 αρχική τιμή και τα εισιτήρια Club 2 στην τιμή των 60 ευρώ από 90 αρχική.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Εθνικής Στέγης και Αρτάκης) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.30 π.μ.-5 μ.μ.

Εκδηλώσεις του Μίλωνα



ΜΙΛΩΝΙΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Μέχρι τις πρωινές ώρες το γλέντησαν οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων Υποδομών (Μπάσκετ - Βόλλεϋ - Ποδοσφαίρου), οι γονείς τους, αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου μας στο πάρτυ, που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά φέτος ο Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στο κλειστό του προπονητήριο.

Περίπου 300 άτομα παρευρέθησαν στο φιλόξενο κλειστό του Μίλωνα, όπου χορέψανε και διασκεδάσανε με την ψυχή τους, με συγκροτήματα HIP-HOP και Break dance που δίνανε τον ρυθμό στη διασκέδαση και όλοι δώσανε ραντεβού για τον επόμενο χορό του Συλλόγου.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  2013


Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι φέτος, ο ΜΙΛΩΝΑΣ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια αποστολή-εκδρομή για τα τμήματα υποδομών Μπάσκετ.

Την Παρασκευή 13/12,  τα τμήματα Προμίνι, Μίνι και Παμπαίδων του Συλλόγου, εφοδιασμένα με πολλή κέφι, αναχώρησαν για την Πανέμορφη Καλαμπάκα. Πρώτος σταθμός ο Παλαμάς Καρδίτσας, όπου αντιμετώπισαν τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ στο πανέμορφο νεόκτιστο κλειστό τους. Ένα γήπεδο γεμάτο χειροκρότησε την προσπάθεια όλων των παιδιών και οι μικροί μας αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομάδα της Καρδίτσας.

Σάββατο πρωί αντιμετώπισαν την ομάδα των Τρικάλων, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκαν το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Μύλος των Ξωτικών» στην πόλη των Τρικάλων. Μεσημέρι η επίσκεψη ήταν στο Περτούλι για φαγητό και στην Ελάτη για καφέ.

Κυριακή πρωί αθλητές και συνοδοί επισκέφθηκαν  τη μονή Βαρλαάμ των Μετεώρων, ενώ μετά ακολούθησε αγώνας με την ομάδα της Καλαμπάκας.

Για  άλλη μια φορά η άρτια οργανωμένη αποστολή του Συλλόγου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους με την προσμονή όλων για την επόμενη…

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα Σχολών Γονέων απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή 16-18 ατόμων.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Νότιου Τομέα Αθηνών, Μαρία Γραμματίκα, τηλ. 6932 253625, 6937 986207


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ