Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΛΩΝ: ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΜΙΛΩΝΑ, πριν από 15 περίπου μέρες, σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Αγίου Δημητρίου.

Σύσσωμη η οικογένεια του water polo  ήταν εκεί. Όλοι οι αθλητές και πάρα πολλοί γονείς και φίλοι, με επικεφαλής τον έφορο της ομάδας κ. Τάκη Πολίτη, έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Βραβεύθηκαν οι δύο αρχηγοί της ομάδας Μανώλης Γκλιάτης και Κώστας Λαμπρινέας, οι οποίοι από το 1998 που επανιδρύθηκε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, αμούστακα τότε παιδιά και σήμερα καταξιωμένοι κοινωνικά πολίτες, προσφέρουν με συνέπεια τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, καθώς επίσης και ο αθλητής Νίκος Γεροντής για το ήθος και την εικοσιπενταετή προσφορά του στο άθλημα γενικότερα, που κοσμεί τα τελευταία χρόνια τη δική μας ομάδα. Βραβείο απονεμήθηκε και στον προπονητή Νίκο Μπαμπάνα, για την άνοδο κι επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στη Β΄ Εθνική.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη ανταπόκριση του λαού της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στον κινηματογράφο «Σπόρτιγκ», την Κυριακή 16/2.

Στην εναρκτήρια ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης» Άγγελος Βρεττός, αναφέρθηκε στη δράση των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου αποκάλυψαν τον αντιδραστικό ρόλο της τοπικής διοίκησης και του «Καλλικράτη», όσο και των «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών» παρατάξεων, που όλες μαζί προσπαθούν να δημιουργήσουν αυταπάτες στον λαό μιλώντας για τοπική αυτοδιοίκηση (λες και μπορούν να υπάρχουν νησίδες εργασιακού παραδείσου μέσα στον καπιταλισμό) και παρουσιάζοντας τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ ως «αναγκαίο κακό» ή ότι μπορεί να μεταλλαχθεί σε φιλολαϊκή συμμαχία!