Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Παράνομες οι πινακίδες που απαγορεύουν τους σκύλους στα πάρκα


Tην Τρίτη 18/2 καυγάδισαν δύο άντρες εντόνως, διότι ο ένας είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα στο Άλσος κι ο άλλος του είπε να φύγει, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τις πινακίδες του Δήμου που γράφουν ότι απαγορεύονται οι σκύλοι.

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει η Αστυνομία και να πάνε όλοι μαζί στο τμήμα. Ο αξιωματικός υπηρεσίας επικοινώνησε τότε με το γραφείο Δημάρχου και τον πληροφόρησε, ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου έχει δίκιο βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και πως έχουν σημειωθεί κι άλλα τέτοια περιστατικά εξαιτίας των παράνομων πινακίδων του Δήμου.

Κι έτσι ο Δήμαρχος αναγκάστηκε και έδωσε εντολή να ξηλωθούν άμεσα όλες οι σχετικές πινακίδες από το Άλσος και τα υπόλοιπα πάρκα του Δήμου.

(Ισχύων Νόμος 4039/2012 από 2/2/2012)

Η Κλαίρη Δεληγιάννη στηρίζει Τζουλάκη


H πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κλαίρη Δεληγιάννη ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά της ως δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης με το συνδυασμό Τζουλάκη:

«Πριν λίγους μήνες ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη της πλειοψηφίας, παρ' όλα ταύτα από τη στιγμή εκείνη έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που με ωθούν να αναθεωρήσω την απόφασή μου και να συστρατευθώ εκ νέου στο πλευρό του Σταύρου Τζουλάκη.

Κυριάκος Σκούρας: Πρώτη φορά η Νέα Σμύρνη έχει ενωθεί τόσο πολύ για την επιβίωση του Πανιώνιου

Ο επιχειρηματίας, Κυριάκος Σκούρας, που ηγείται της προσπάθειας για την σωτηρία της ΠΑΕ Πανιώνιος, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο:

Έλεγχοι σε δημόσιους υπαλλήλους


Στον έλεγχο των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών θα μπουν δικαιολογητικά και πτυχία των 35.239 δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι, λίγα χρόνια πριν, μονιμοποιήθηκαν στο Δημόσιο με τον περίφημο Νόμο Παυλόπουλο. Ο έλεγχος θα αφορά τόσο τη γνησιότητα όσο και την αρτιότητα των απαιτούμενων για τη μονιμοποίηση εγγράφων, σε περίπτωση δε που βρεθούν προβληματικές υποθέσεις, οι υπάλληλοι που εμπλέονται θα απολύονται από το Δημόσιο!