Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη στη Ριζούπολη


Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αντρέας Λάσνικ ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα.

Οι κυανέρυθροι, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας, είχαν πολύ καλή παρουσία και δίκαια έφτασαν στην πολύ σημαντική επικράτηση.

Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, ενώ συγκλονιστική ήταν και οι παρουσία των περίπου 500 οπαδών του συλλόγου, οι οποίοι έδωσαν βροντερό "παρών" στην έδρα του Απόλλωνα.

ΣΥ.ΛΑ.Π.: ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014


Στην προσπάθεια αναβάθμισης του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου (ΣΥ.ΛΑ.Π) διοργανώνονται για το εαρινό εξάμηνο 2014 σεμινάρια με τις εξής δύο (2) θεματικές ενότητες:

α) Ψυχική Υγεία
β) Κοινωνική Πολιτική

Σε 3 εβδομάδες φεύγει ο Τσάβαλος


Έως τις 14 Μαρτίου θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος ο Βασίλης Τσάβαλος, ο οποίος την Πέμπτη 20/2 υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά είναι υποχρεωμένος να περιμένει μέχρι να εκπνεύσει η θητεία του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Να θυμήσουμε πως -εκτός από τον Βασίλη Τσάβαλο- παραιτήθηκαν κι άλλα 3 μέλη του διοικητικού συμβουλίου: οι κ.κ. Νίκος Γκλεζάκος, Λουκάς Τσελέντης και Κώστας Πετρόπουλος.