Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αποχωρεί ο Λιανός


Ο Ηλίας Λιανός, όπως είχε δηλώσει εδώ και καιρό, αποχωρεί από τον Πανιώνιο και άμεσα θα δώσει τις μετοχές του στον δικηγόρο της ΚΑΕ, Νίκο Κακαβά, ο οποίος θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις σε περίπτωση που βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής.

Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι οι κυανέρυθροι να οδηγηθούν σε διοίκηση Πρωτοδικείου, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ πιθανό.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως θα περιοριστεί το μπάτζετ της ομάδας και παράλληλα θα χαμηλώσει ο πήχης των προσδοκιών...

Πάντως, αποχωρώντας ο Ηλίας Λιανός θα τακτοποιήσει πρώτα όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα (θα βοηθήσει ώστε να λυθεί το θέμα με την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA) και μάλιστα δεν αποκλείεται μελλοντικά να παρέχει στην ομάδα κάποια οικονομική βοήθεια, αλλά όχι σαν μέτοχος πλέον.

Πηγή

Ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων Δ.Ν.Σ.

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στο νόμο 4250/2014 για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων βάσει ποσόστωσης (ακολουθεί το εισηγητικό του Συλλόγου ενάντια ατην αξιολόγηση).

Επίσης, ενημερώνουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να μην ασκηθεί έφεση για τους συμβασιούχους συνδέλφους μας, που δικαιώθηκαν πρωτόδικα για την παραμονή τους στην εργασία με αποτέλεσμα τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Καλοστεριωμένοι οι συνάδελφοι!

Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τη συντήρηση του γηπέδου


Σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Αττικής προέκρινε ποσό 1.750.000 ευρώ έτσι ώστε να γίνουν βελτιωτικά έργα στην έδρα του Ιστορικού, κάτι που είναι απολύτως αναγκαίο έτσι ώστε το γήπεδο να παρέχει ασφάλεια.