Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, με την υποστήριξη της Ένωσης Γονέων Νέας Σμύρνης ανακοινώνουν τη δημιουργία και λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, με δωρεάν συμμετοχή.
Τα μέλη της λέσχης θα έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά την αγάπη για την ανάγνωση γενικά και τη λογοτεχνική ανάγνωση ειδικότερα, το ενδιαφέρον για τη βαθύτερη γνώση της καλλιτεχνικής κατασκευής των κειμένων και την επιθυμία να διευρύνουν μέσω της λογοτεχνίας τις αισθητικές αλλά και τις κοινωνικές τους προσλαμβάνουσες.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπεράσει τα είκοσι άτομα. Η επιλογή για όσους/ες δηλώσουν υποψηφιότητα θα γίνει με ειδικά κριτήρια που θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες της πρώτης οργανωτικής συνάντησης.

Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες, δίωρες και θα λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα του 6ου Δημοτικού Σχολείου ( πλατεία Βασ. Σοφίας 1) της πόλης μας.

Την οργάνωση της Λέσχης, τον καθορισμό του περιεχομένου των συναντήσεων και το συντονισμό της συμμετοχής των μελών σε αυτήν, αναλαμβάνει η κυρία Σοφία Χατζηδημητρίου Παράσχου, φιλόλογος και συγγραφέας, που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνουν στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος, (τηλ: 213 2025840), από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00.

Η πρώτη οργανωτική συνάντηση των εγγεγραμμένων συμπολιτών μας, με την συντονίστρια κυρία Σοφία Χατζηδημητρίου Παράσχου, θα γίνει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 17:30, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο (πλατεία Βασ. Σοφίας 1) της πόλης μας.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου