Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

nea smyrni

Η Εστία Νέας Σμύρνης φωταγωγείται με το Μπλε του ΟΗΕ και συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για τα 70 χρόνια του Οργανισμού

nea smyrni, estia

Στις  24 Οκτωβρίου 2015, περισσότερα από 150 μνημεία, κτίρια, μουσεία, γέφυρες και άλλα εμβληματικά κτίρια σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλον τον κόσμο θα φωταγωγηθούν με μπλε -το επίσημο χρώμα του ΟΗΕ- στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας του ΟΗΕ για τον εορτασμό της Ημέρας του ΟΗΕ και της 70ης επετείου από την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών.

Μνημεία παγκόσμια φήμης όπως η Όπερα του Σίδνεϊ, οι μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο, το Εμπάϊρ Στέιτ στη Νέα Υόρκη, ο Πύργος της Πίζας, η Πύλη του Αδριανού στην Αθήνα και άλλα εμβληματικά κτίρια θα φωταγωγηθούν με το μπλε του ΟΗΕ.

Μεγάλη είναι και η συμμετοχή της Ελλάδος στην εκστρατεία με πολλά κτίρια να φωταγωγούνται στις 24 Οκτωβρίου. Μεταξύ αυτών, η Εστία Νέας Σμύρνης που θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου 2015 μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ - Γραφείο για την Ελλάδα.