Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συμβολικό εισιτήριο 1 ευρώ για τους αγώνες του Πανιωνίου

Συμβολικό εισιτήριο 1 ευρώ για τους αγώνες του Πανιωνίου

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ (η οποία κατέθεσε σχετική πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή), ενημερώνει τους εξυπηρετούμενους των Κοινωνικών Δομών, πως ξεκινά μία νέα πρωτοβουλία που θα έχει ως αποδέκτες όλους τους ωφελούμενους αυτών.
Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους, να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του Πανιωνίου, αυτής της αγωνιστικής περιόδου, με το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ ανά άτομο.
Απαραίτητη προϋπόθεση χρήσης αυτού του προνομίου, είναι η προσκόμιση βεβαίωσης ένταξης στις Κοινωνικές Δομές, η οποία θα παρέχεται μετά από αίτηση του ωφελουμένου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.  
Η βεβαίωση αυτή θα πρέπει να επιδεικνύεται κάθε φορά πριν την παρακολούθηση του κάθε αγώνα και η ισχύς της θα είναι για όλη τη διάρκεια της σαιζόν. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ελ. Βενιζέλου 18, 2ος όροφος και τηλ. 213 20 25 882.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου