Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Jazz στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Jazz στην πλατεία Νέας Σμύρνης
Σε ένα ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι στα μπαρ της Νέας Ορλεάνης, στα σοκάκια της Λατινικής Αμερικής και στις γιορτές του Αφρικανικού νότου σας προσκαλεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, το Σάββατο 18 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.  
          
Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής ο Πολιτιστικός Οργανισμός επέλεξε μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες εκπροσώπους της Jazz μουσικής, με διεθνή φήμη και απήχηση, για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά, προσκαλώντας το κοινό να συμμετάσχει -με ελεύθερη είσοδο- σε μια γιορτή της μουσικής.
          
H πολυσχιδής vocalist Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και εκλεκτούς μουσικούς, Γρηγόρη Ντάνη και Κώστα Κωνσταντίνου συμπράττουν στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου σε ένα jazz plus...project. Θα ακουστούν διασκευές διαχρονικών κομματιών της mainstream, debop, modal jazz, αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου.

Στις 22.00 το βράδυ η πλατεία υποδέχεται τους Datfunk BAND οι οποίοι αλλάζουν τα δεδομένα στον κλασικό ήχο ενός organ trio μαγειρεύοντας το funk με το blues και το afrobeat, με πολλές πρωτότυπες διασκευές, αλλά και original συνθέσεις, καταφέρνοντας να αποκτήσουν μια μοναδική φήμη στην ελληνική μουσική σκηνή. Μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ο Πολιτιστικός Οργανισμός φιλοξενεί για πρώτη φορά τους Datfunk BAND στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Ακολουθoύν οι συντελεστές των δυο συναυλιών:

20.30: Aggeliki Toubanaki- “Jazz plus project”
Γρηγόρης Ντάνης/ el.guitar
Κώστας Κωνσταντίνου/ double bass
Νίκος Σιδηροκαστρίτης/ drums
Αγγελική Τουμπανάκη/ vocals

22.00: Datfunk BAND
Adedeji Adetayo/ el.guitar&amp,vocals
Asterios Papastamatakis/ organ
Michael Kapilidis/ drums

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 και 2132025922 & 924


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου