Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μήνυση Στέφου για κακοδιαχείριση Σπόρτινγκ και Φιλίπ


Ο Νίκος Στέφος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της ηγεσίας του Δήμου για κακοδιαχείριση του Σπόρτινγκ και του Φιλίπ και ο ίδιος λέει γι' αυτήν του την ενέργεια τα εξής: 

"Δεν ήταν για μας μια εύκολη απόφαση. Γιατί δεν είναι απλό να ζητάς τη δίωξη των ηγητόρων της πόλης μας για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση καθήκοντος…

Πιστεύουμε όμως ότι οι τραγικοί χειρισμοί της δημοτικής ηγεσίας που οδήγησαν στη μεγάλη ζημιά του Δήμου και η αδιαφορία της να εισπράττει τα ενοίκια των δυο κινηματογράφων επί 5 ολόκληρα χρόνια δεν μας επέτρεπαν  άλλο να σιωπούμε. Ούτε καν να αδρανούμε…

Όταν η κοινωνία στενάζει από την κρίση και η ανεργία, η αγωνία για το αύριο, η φτώχεια ακόμα και η πείνα χτυπάνε κόκκινο, δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια μπροστά στη ζημιά του Δήμου μας που ξεπερνά τα 700.000 ευρώ! Γιατί η ζημιά του Δήμου είναι δική μας ζημιά αφού πληρώνουμε από το υστέρημά μας τα δημοτικά τέλη.

Η παράταξή μας είναι αντίθετη στην ατιμωρησία, την αδιαφάνεια και τη διαφθορά της πολιτικής ζωής. Πιστεύουμε βαθιά ότι τίποτα δεν πρέπει να μένει κρυφό και όλα πρέπει να έρχονται στο φως.

Όποιος δεν έχει να κρύψει κάτι, είναι βέβαιο ότι δεν φοβάται την έρευνα της Δικαιοσύνης… Γιατί αν η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι είναι αθώος, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο προσωπικά και το πολιτικό του μέλλον…

Δέχθηκα και θα δεχτώ στο μέλλον τόνους λάσπης. Αντέχω και στις επιθέσεις και στις απειλές… Το ίδιο και όλα τα στελέχη της «Συμμαχίας Πολιτών για τη Νέα Σμύρνη»

‘Όμως έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη γιατί κάναμε το καθήκον μας απέναντι σε όλους τους Νεοσμυρνιώτες. Ναι, επιτέλους έγινε κάτι. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να εκληφθεί από την κοινωνία της Νέας Σμύρνης ως συνενοχή μας… Κι εμείς στη ζωή μας δεν υπήρξαμε ούτε ένοχοι ούτε συνένοχοι…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου