Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

To Αγαθοεργό Σωματείο "Εθνική Στέγη" της Νέας Σμύρνης, με μεγάλη χαρά και αγάπη για τα παιδιά, καλεί τους μικρούς φίλους της πόλης μας να συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό που διοργανώνει με θέμα "τη δημιουργία ευχετήριας Χριστουγεννιάτικης κάρτας".

Οι μικροί μας φίλοι, που επιθυμούν να συμμετέχουν στον άνω Διαγωνισμό, μπορούν είτε να αποστείλουν τις δημιουργίες τους ταχυδρομικά, είτε να τις παραδώσουν στα γραφεία του Σωματείου μας (οδός Βάρνης, αρ. 1, Τ.Κ. 171 24 Νέα Σμύρνη / Τηλ. 210.9335948 / Ώρες8.00 π.μ.-2.00 μ.μ.).

Καταληκτική ημερομηνία του εν λόγω Διαγωνισμού ορίζεται η 6η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 2.00 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες θα αποστέλλουν ή θα παραδίδουν τις δημιουργίες τους μέσα σε κλειστό φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται  υποχρεωτικά  η ένδειξη "Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Κάρτας του αγαθοεργού Σωματείου ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ", καθώς και το όνομα του συμμετέχοντος. Μέσα στο φάκελο παρακαλούμε να περιλαμβάνεται, εκτός από την υποψήφια χριστουγεννιάτικη κάρτα, και σύντομο σημείωμα με τα προσωπικά στοιχεία του συμμετέχοντος παιδιού (δηλ. ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και μητρός, διεύθυνση κατοικίας, ημερομηνία γέννησης, τηλ. επικοινωνίας, όνομα του δημοτικού σχολείου και την τάξη όπου φοιτά).

Όροι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:
  • Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν παιδιά που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Νέας Σμύρνης.
  • Κάθε υποψήφιο παιδί ή ομάδα παιδιών, μπορεί να συμμετέχει στο Διαγωνισμό με μία (1) μόνο πρόταση ευχετήριας χριστουγεννιάτικης κάρτας.
  • Οι διαστάσεις της προτεινόμενης κάρτας να μην υπερβαίνουν τα 200cm x 200cm.
  • Οι προτάσεις που θα λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι ελεύθερες από οποιαδήποτε φύσεως δικαιώματα τρίτων.

Ανάδειξη νικητών/Βράβευση

Η επιλογή και ανάδειξη των τριών καλύτερων συμμετοχών του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί από πενταμελή επιτροπή, απαρτιζόμενη από προσωπικότητες της πόλης μας και μέλη του Σωματείου μας.

Η βράβευση των τριών πρώτων νικητών, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια εκδήλωσης του σωματείου μας, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 14/12/2013, ώρα 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου μας στη Ν. Σμύρνη (Βάρνης  1).

Ο υποψήφιος που θα αναδειχθεί πρώτος νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο ποσού 150€,ο δεύτερος νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο ποσού 100€ και ο τρίτος νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο ποσού 50€.

Επιπλέον οι τρείς (3) καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Κάρτες θα αναρτηθούν και θα διακοσμήσουν το site του σωματείου μας www.ethnikistegi.gr

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τις υποψήφιες δημιουργίες των μικρών μας φίλων, έχοντας την πεποίθηση ότι η παιδική φαντασία και ειλικρίνεια, αποτελούν πηγή έμπνευσης και ελπίδας για ολόκληρη την πόλη μας και συγχρόνως στήριγμα στην πολύχρονη φιλανθρωπική δράση του Σωματείου μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τους εξής τηλεφωνικούς αριθμούς: 210 9335948 & κιν: 6977202992.

Μετακίνηση περιπτέρου




Η δημοτική αρχή αποφάσισε να μετακινήσει το περίπτερο που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Φωτεινής, κοντά στο άγαλμα του Μητροπολίτη Χρυσόστομου, ίσως γιατί δυσχέραινε την εκτέλεση των έργων ανάπλασης της πλατείας Χρυσοστόμου.

Ρύθμιση στη ΔΕΗ από το τηλέφωνο


Από το τηλέφωνο μπορούν οι καταναλωτές της ΔΕΗ να κάνουν ρύθμιση των ανεξόφλητων λογαριασμών τους μέσω του αριθμού 11770.

Συγκεκριμένα στη ΔΕΗ για τη διευκόλυνση των πελατών που επιθυμούν να προβούν στη ρύθμιση των οφειλών τους, λειτουργεί η πανελλαδική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 11770 (επιλογή 3). Από τον αριθμό 11770 μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις τηλεφωνικών διακανονισμών από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-16:00.

Δωρεάν wi-fi σε κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης


Στις 20/11 το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης μαζί με τον προϋπολογισμό ψήφισε και την δωρεάν παροχή wi-fi σε συνεργασία με την εταιρεία HOL.

Σύμφωνα με τον κο Πολ. Συρίγο, θα μπούν hot spots για δωρεάν ελεύθερο wi-fi με καλό σήμα σε κεντρικά σημεία της πόλης -αρκεί να υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς ηλεκτροδότησης-, όπως πλατείες, γήπεδα, σχολεία κλπ.

Ο Σαμαράς δίνει προεκλογικές ιδέες σε όλους τελικά...