Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Χρήστος Δάρας: Ο Πανιώνιος πρέπει να ενταχθεί στο άρθρο 106


Ο γιατρός των "κυανέρυθρων" Χρήστος Δάρας -ύστερα από τη συγκατάθεση και του Ερασιτέχνη- θα αναλάβει επικεφαλής του νέου ΔΣ, που θα προσπαθήσει να σώσει τον σύλλογο, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Ο κ. Δάρας τόνισε ότι αν δεν καταφέρει να μπει η ομάδα στο ευεργετικό άρθρο 106 δεν θα είναι βιώσιμος, αλλά και ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ενωμένος ο κόσμος του Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δάρα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣπορFm:

Για την επιλογή του ίδιου ως νέου προέδρου του Πανιωνίου:

«Δεν είναι μόνο η ομάδα ενίσχυσης που με πρότεινε για πρόεδρο. Συνεδρίασε και το ΔΣ του Ερασιτέχνη και αποφάσισε παμψηφεί να αναλάβω την Παρασκευή και να δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο με την εποπτεία τη δική μας. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή θα έχουμε ένα 9μελές συμβούλιο από φίλους του Πανιωνίου που στεκόμαστε οικονομικά για να μπούμε σε ένα από τα ευεργετικά άρθρα».

Για την κατάσταση στον σύλλογο, ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαχειριστικός έλεγχος: 
«Θα έχουμε το φορτίο αν δεν μπει η ομάδα στο 106. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει ο κόσμος για το ποιος βοηθάει ή αν βοηθάει και για το ποιος φταίει… Αν δεν μπει η ομάδα σε ένα από αυτά τα άρθρα δεν είναι βιώσιμη. Θα πρέπει να ρωτήσει ο κόσμος για να μάθει. Ο διαχειριστικός έλεγχος γίνεται από τον κύριο Τσακίρη, ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους προέδρους, που έχει βάλει τόσα λεφτά, όπως παλιά ο κύριος Σταματελάτος. Από την παραγωγή παικτών σώζεται ακόμα, έτσι στέκεται ακόμα. Δεν έχει έσοδα και υπάρχει τρύπα 8,5 εκατομμύρια».

Για το πώς μπορεί να σωθεί ο Πανιώνιος αγωνιστικά και μη: 
«Είναι γνωστοί αυτοί που συνεισφέρουν για τις βασικές ανάγκες και θα μπουν στο συμβούλιο την Παρασκευή -μέχρι να μπει στο ευεργετικό άρθρο ο σύλλογος. Προέχει να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα και θα σωθεί γιατί είναι Πανιώνιος. Έχει αναγνωρίσει ο κόσμος αυτό που κάνουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αυτή είναι η θέση μου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου