Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και δήμου Ν. Σμύρνης για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Ένας πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός, ένα κλειστό γυμναστήριο και δέκα σχολικές αίθουσες πρόκειται να κατασκευαστούν σύμφωνα με την προγραμματική συμφωνία Περιφέρειας - Δήμου Ν. Σμύρνης Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εγκρίθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Νέας Σμύρνης για την κατασκευή του 7ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην οδό Σινώπης, συνολικού προϋπολογισμού 2.300.084.00 ευρώ.

«Πρόκειται για τον όγδοο βρεφονηπιακό σταθμό του δήμου Νέας Σμύρνης και θα καλύψει ανάγκες της Ανω Νέας Σμύρνης» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Ενα νέο σύγχρονο κτήριο, που θα φιλοξενεί περίπου 100 παιδιά και βρέφη, θα είναι σχεδιασμένο με όλες τις σύγχρονες υποδομές και προβλέψεις και θα διαθέτει χώρους ώστε εκτός από παιδικό σταθμό, να λειτουργεί τις μεταμεσημβρινές ώρες και παιδότοπος» τόνισε από την δική του πλευρά ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης.

Στα πλαίσια της ίδιας σύμβασης, θα δημοπρατηθούν στις 18 Μαρτίου, δέκα αίθουσες στο σχολικό συγκρότημα Νικομηδείας καθώς και το κλειστό γυμναστήριο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου