Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Τζουλάκης ζητά παραιτήσεις


Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο νεοεκλεχθείς δήμαρχος κος Σταύρος Τζουλάκης στους επίσης επανεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό όμως του κου Κουτελάκη "Νέα Σμύρνη-Ποιότητα ζωής" αυτήν τη φορά κα Κουτετέ και κο Καστόρη, οι οποίοι παραμένουν ακόμα πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ αντιστοίχως,  καθώς και στον κο Σουρβίνο, πρόεδρο ακόμα της Εθνικής Στέγης:
"Μετά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014 η λαϊκή εντολή δόθηκε στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ», που αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα δημοτικής αρχής το Σεπτέμβριο 2014.

Στις θέσεις τις οποίες κατέχετε μέχρι σήμερα, ως Πρόεδροι ή Αντιπρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου, εκλεγήκατε μέσα από την πλειοψηφία του συνδυασμού «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ».

Ο συνδυασμός αυτός έχει ουσιαστικά καταργηθεί από την ημέρα που λάβατε την απολύτως σεβαστή απόφασή σας να κατέλθετε ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με άλλο συνδυασμό.

Ως εκ τούτου θεωρώ αντιδεοντολογική, τόσο από θεσμική όσο και από ηθική πλευρά την παραμονή σας σε έμμισθες θέσεις στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Έτσι λοιπόν, παρακαλώ, όπως εντός 5 ημερών από τη λήψη της παρούσης να υποβάλετε τις παραιτήσεις σας στα αρμόδια όργανα των Νομικών Προσώπων.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου