Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τσιάπης & Απέργη στηρίζουν επισήμως Τζουλάκη


Η Μαρία Απέργη και ο Παναγιώτης Τσιάπης, εκλεγμένοι και οι δύο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τον Αντρέα Νεφελούδη -και σύμφωνα με την επίσημη γραμμή της ΔΗΜΑΡ που τον στήριξε τότε, αλλά δεν ασπάζονται πλέον όλοι οι τότε υποψήφιοι- εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, όπως εξάλλου ήταν ήδη γνωστό, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι του συνδυασμού Τζουλάκη αυτήν τη φορά. Η ανακοίνση έχει ως εξής:

"Όλη την προηγούμενη περίοδο, με την ιδιότητα των εκλεγμένων με την δημοτική παράταξη «Νέα Σμύρνη Αλλάζει» συνεπείς με τις διακηρύξεις και τις δεσμεύσεις μας στηρίξαμε τις όποιες θετικές για την πόλη μας αποφάσεις τις δημοτικής αρχής, ασκήσαμε έντονη κριτική και βρεθήκαμε απέναντι στις ολιγωρίες και τα λάθη της.

Σήμερα δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι απέναντι στην μεγάλη συσπείρωση που επιτυγχάνεται μέσα από το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Σταύρου Τζουλάκη, που απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος  ανοίγει μια νέα περίοδο στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μακριά από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις και με ευρύτερες συνεργασίες δημιουργεί συνθήκες αξιοποίησης του καλλίτερου δυναμικού της πόλης μας.
Με αίσθημα ευθύνης στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή, στηριγμένοι στις αρχές της ισότιμης συνεργασίας και της διαφάνειας. Καλούμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να στηρίξουν το συνδυασμό «Νέα Σμύρνη- Πόλη Πρότυπο» και τον Σταύρο Τζουλάκη να δώσουν μαχητικό παρόν λέγοντας ΝΑΙ στις μεγάλες πρωτοβουλίες συνεργασιών, αφήνοντας πίσω το παρελθόν των στείρων αντιπαραθέσεων. Η πόλη μας μας χρειάζεται όλους και όλοι οφείλουμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτό.

Μαρία Απέργη, Δημοτική συμβουλος με την «Νεα Σμύρνη Αλλαζει»
Παναγιώτης Τσιάπης, Δημοτικός συμβουλος με την «Νεα Σμύρνη Αλλαζει»"