Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εκλογές Εστίας Νέας Σμύρνης


Μετά την ξαφνική παραίτηση του Ιωάννη Λ. Καλογείτονα στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 25/10 και πάλι εκλογές στην Εστία Νέας Σμύρνης για να εκλέξουν πρόεδρο. Aυτήν τη φορά κατεβαίνει ως υποψήφιος ο Γιάννης Παπαδάτος, ο  Γιώργος Χαλκιάς και ο Νίκος Καρδαράς.

nea smyrni
Ο Νίκος Καρδαράς, είναι 67 ετών, δικηγόρος με μεγάλο δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά, και Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Ν. Σμύρνης. Έχει κατέβει 3 φορές ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Σμύρνης, ήταν Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια, ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου. Παλιό μέλος της Εστίας, ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου "Οι Φίλοι των Τεχνών". Είναι πατέρας 2 παιδιών και παππούς 2 εγγονιών.



nea smyrniΟ Γιάννης Παπαδάτος, είναι 40 ετών, επιχειρηματίας, οικονομολόγος απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο Μάρκετιγκ & τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στις τελευταίες εκλογές της Εστίας εκλέκθηκε μέλος του Διοικ. Συμβουλίου και ορίστηκε υπεύθυνος του "Οίκου Γαλήνης" Μ.Φ.Η., ενώ είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας της Εστίας από το 1989.  Επίσης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών "Πράξεις Ζωής". Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 μικρών παιδιών.

O Γιώργος Χαλκιάς, ο οποίος δεν δείχνει να έχει μεγάλες ελπίδες εκλογής, είναι συνταξιούχος πολ. μηχανικός, μέλος της Εστίας και είχε κατέβει στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Στέφου "Συμμαχία Πολιτών".

----

Σε περίπτωση τυχόν μη επιτεύξεως απαρτίας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την  1η  Νοεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30, με το ίδιο μοναδικό θέμα.