Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΜΒΡΙΩΝ: 7ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

1Η ΜΕΡΑ 17/4 Μ. Πέμπτη: 
Συγκέντρωση στα γραφεία μας ώρα 06:30 και αναχώρηση με πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ 18/4 Μ. Παρασκευή: 
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο .Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Η γνωριμία μας με την Βασιλεύουσα αρχίζει με τα τείχη του Επταπυργίου και το Μπαλουκλί. Γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο . Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία της Αγ. Τριάδος στο Ταξίμ. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ 19/4 Μ. Σάββατο: 
Πρωινό και κλασσική ξενάγηση της Πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών, την θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ) το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το Γερεμπατάν που είναι η Βυζαντινή δεξαμενή με τις χίλιες κολώνες. Γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση σε εκκλησία σε προάστιο της Κων/πολης. Θα ακολουθήσει προαιρετικό αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ 20/4 Κυριακή του Πάσχα: 
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη, προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την δεύτερη Ανάσταση και επίσκεψη στην εκκλησία των Βλαχερνών. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τον Καφέ μας πανοραμικά στο λόφο του Πιέρ Λοτί. Προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου. Πασχαλινό γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο στο Νιχώρι Ελληνικό προάστιο του Βοσπόρου. Το βράδυ προαιρετική μετάβαση σε κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα και χανουμάκια.

5Η ΜΕΡΑ 21/4 Δευτέρα του Πάσχα: 
Πρωινό στο ξενοδοχείο Στη συνέχεια με το καραβάκι μετάβαση στα Πριγκηπόνησα, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη Θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο στην παραλία της Πριγκήπου. Επιστροφή στην Κων/πολη. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ 22/4 Τρίτη: 
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Μετάβαση στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) και ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Αναχώρηση από την Πόλη. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7Η ΜΕΡΑ 23/4 Τετάρτη: 
Πρωινό και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.  

Τιμή κατ’ άτομο: €425  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
1. Όλη την διαδρομή με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν
2. 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κων/πολη
3. 2 διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή
4. Όλα τα προγεύματα σε μπουφέ
5. 4 φαγητά στην Τουρκία 6. Την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα με ιδιωτικό πλοίο
7. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
8.Αρχηγός – Ελληνόφωνος ξεναγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους στα μουσεία, ποτά, φιλοδωρήματα.
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Σύλλογος Ιμβρίων
Ελ. Βενιζέλου 80, 171 22 Ν. Σμύρνη
Τηλ.: 210 93 45 096, 210 93 47 957
Φαξ: 210 93 45 096

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου