Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Όλοι οι υποψήφιοι της Στροφής Νέας Σμύρνης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΟΣ, χημικός, επιμελητής βιβλίων
ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ, Συνταξιούχος χημικός, πρώην δημοτικός σύμβουλος
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, συνιδρύτρια της εταιρεία διανομής κινηματογραφικών ταινιών One from the Heart
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Κατασκευαστής, πρώην δημοτικός σύμβουλος
ΑΓΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Συνταξιούχος Χορεύτρια, πρώην πρόεδρος Σωματείου Χορευτών Λυρικής
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ), αν. καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, τεχνικός αεροσκαφών, μέλος Οικολόγων Πράσινων

Συμβασιούχοι: Παραλλαγές σε ένα θέμα

Με απόφαση που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, τα δικαστήρια δικαίωσαν πάνω από 100 συμβασιούχους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης που ζητούσαν να παραμείνουν στην εργασία τους, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Προκειμένου να τελεσιδικήσει η απόφαση και οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στις θέσεις τους με συμβάσεις αορίστου χρόνου πρέπει ο Δήμος να μην ασκήσει έφεση.

Σήμερα, Δευτέρα 5/5/2014 και ώρα 10.00 π.μ συναντήθηκε ο Δήμαρχος με τους εργαζόμενους συμβασιούχους του Τμήματος Καθαριότητας, στο γραφείο του. Τέσσερις εκ των υποφηφίων Δημάρχων αναφέρθηκαν σ' αυτό το θέμα:


Σταύρος Τζουλάκης:

"Ο Δήμαρχος τούς υποσχέθηκε ότι θα συνεργαστεί με το δικηγόρο τους, το προεδρείο του Σωματείου των εργαζομένων και τη νομική σύμβουλο του δήμου.

Στόχος τους είναι ν’ αναζητήσουν τις κατάλληλες "κινήσεις" με τις οποίες θα καλύπτονται, αφ’ενός ο Δήμαρχος και αφ’ετέρου οι εργαζόμενοι, δηλαδή να εξασφαλιστεί η μισθοδοσία τους, ώστε μετά την πάροδο ενός μηνός -που είναι δεσμευτική από το νόμο- να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επαναπρόσληψής τους".