Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Συλλογή φαρμάκων στη Νέα Σμύρνη για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Συλλογή φαρμάκων στη Νέα Σμύρνη | Εφημερίδα "Νέοι Ορίζοντες"

Συλλογή 30 μεγάλων σακουλών φαρμάκων και υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη με τη συμμετοχή του Δήμου Νέας Σμύρνης και της τοπικής οργάνωσης Ερυθρού Σταύρου.

Πολύτιμη η συμμετοχή των εθελοντών ιατρών του ιατρείου κοινωνικής αποστολής και του Ερυθρού Σταυρού. Τη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και την εποπτεία οι εθελοντές κα Μελιάδου, κος Κονιδάρης και η κα Παπαπροκοπίου.

"Πάλι η προσφορά του κόσμου στο συνάνθρωπο ήταν συγκινητική! Ο ανθρώπινος πόνος απαλύνεται με την αλληλεγγύη και την αγάπη για τον συμπολίτη μας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες που συνέβαλαν στη συλλογή φαρμάκων, το δήμο Νέας Σμύρνης, τηn τοπική του Ερυθρού Σταύρου", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Πατούλης.

Συλλογή φαρμάκων στη Νέα Σμύρνη | Εφημερίδα "Νέοι Ορίζοντες"
"Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου κι αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους", δήλωσε ο Γεν. Διευθυντής της Αποστολής κος Δήμτσας.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 5. 00 το απόγευμα. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι.
Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους.

Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 
1) ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους
2) βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει
3) κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου