Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Προκήρυξη Τουρνουά Τζούντο “1o PANIONIOS CUP”

O Πανιώνιος ΓΣΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και το Δήμο Νέας Σμύρνης διοργανώνει τουρνουά τζούντο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 για τις παρακάτω κατηγορίες:
Μίνι τζούνιορς, Τζούνιορς Α και Β, Παίδες και Κορασίδες Α και Β, Εφηβοι και Νεάνιδες.

Τόπος διεξαγωγής: Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013.
Ημερομηνία και ώρα κλήρωσης: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, ώρα 21:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν με φαξ στο 2104834033 ή e-mail στο a_kaskas@yahoo.gr μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2013. Επιβεβαιώσατε για τη λήψη του φαξ ή του e-mail στο τηλέφωνο 6972.808019.

Δηλώσεις Τζούνιορ: η συμμετοχή στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ καθώς και ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ Α και Β θα γίνεται με υπεύθυνες δηλώσεις των σωματείων, στις οποίες θα αναφέρεται ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι υγιείς και η ηλικία είναι αυτή που δηλώνεται. Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλα τα ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ θα πρέπει να είναι σε ξεχωριστά έντυπα από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ποσό συμμετοχής: 10 ευρώ ανά αθλητή/αθλήτρια.
Ανοχή: 1 (ένα) κιλό για όλες τις κατηγορίες βάρους.
Υπεύθυνος Γραμματείας: Μακρής Γ.
Μέλη Γραμματείας: Νικολούδης Ν., Κάσκας Α., Ευαγγελινού Α.
Διαιτητές, Ιατρός αγώνων, Αγωνόδικος Επιτροπή, Υπεύθυνος διαιτησίας, Αλυτάρχης θα οριστούν.

Στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

Στα σωματεία που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις στις κατηγορίες ΤΖΟΥΝΙΟΡ (συμπεριλαμβάνονται τα μίνι, Α και Β) θα απονεμηθούν Κύπελλα, όπως και στα σωματεία που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις στη γενική βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου