Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στα outlets της Νέας Σμύρνης θα κάνεις τις πιο value for money αγορές της χρονιάς

Στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης, ο εκπτωτικός παράδεισος είναι μονόδρομος. Η Ελευθερίου Βενιζέλου, έχει και το όνομα και τη χάρη.

Αν το να ψωνίζεις την τελευταία κολεξιόν που κυκλοφορεί εκεί έξω είναι κάτι που μπορείς να «θυσιάσεις» εύκολα, προκειμένου να κερδίσεις μερικά ευρώ από την τελική απόδειξη, αυτό το κείμενο είναι γραμμένο για σένα.


Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στον δρόμο δηλαδή που ενώνει τη Νέα Σμύρνη με το Παλαιό Φάληρο, είναι συγκεντρωμένα πάμπολα στοκατζίδικα που προσφέρουν αγαπημένες μάρκες με σημαντικές εκπτώσεις, μόνο και μόνο επειδή τα περισσότερα σχέδιά τους είναι προηγούμενων συλλογών. Περάσαμε μια βόλτα και καταγράψαμε όλα αυτά που αξίζει να γνωρίζεις.

Oxford Company

Εδώ θα βρεις από πουκάμισα, T-Shirt και μπλουζάκια πόλο, μέχρι γραβάτες και μανικετόκουμπα, πάντα με τη σφραγίδα της εταιρείας OXFORD COMPANY σε εκπτώσεις που κυμαίνονται στο 40-50%.
Eλ. Bενιζέλου 231

Adidas Outlet Store



Παπούτσια, τσάντες, τσαντάκια, αξεσουάρ, πετσέτες, κάλτσες, φόρμες, φούτερ από την περσινή αλλά και παλαιότερες σεζόν με έκπτωση έως 70%, σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο και τακτοποιημένο κατάστημα. Κατά καιρούς «παίζουν» και προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα, οπότε μπορείς να ρωτήσεις του υπάλληλους του καταστήματος για να σου πουν περισσότερα. Εμείς βρήκαμε αντρικές ζακέτες με 38.50 ευρώ από αρχική τιμή 58 ευρώ και αθλητικά παππούτσια με 84.50 ευρώ, από 129.90.
Ελ. Βενιζέλου 247

Grant Stock

Το κατάστημα διαθέτει παιδικά ρούχα παλαιότερων συλλογών με έκπτωση από 40% έως 70%. Ενδεικτικά, για ένα σετάκι 2 τεμαχίων θα χρειαστείς περίπου 24 ευρώ.
Ελ. Βενιζέλου 259

More and more Mega Outlet

Μάρκες όπως οι Julia Bergovich, Garcia, Broadway και Οlsen σε εκπτώσεις που αγγίζουν το 70%. Το κατάστημα διαθέτει πλούσια γκάμα κομψών και θηλυκών προτάσεων μόδας, όπως παντελόνια σε μεγάλη ποικιλία με 18 ευρώ, φουλάρια και ζώνες με 9.90 και ζεστές ζακέτες για το χειμώνα με 23.90 ευρώ.
Ελευθερίου Βενιζέλου 261

Asics



Μια πραγματική όαση για κάθε λάτρη της Asics. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τεράστια ποικιλία παπουτσιών σε αρκετά μειωμένες τιμές, ενώ το ισόγειο είναι γεμάτο από αθλητικά ρούχα και μπουφάν, μέχρι κάλτσες και είδη κολυμβητηρίου. Στον ίδιο χώρο θα βρεις και προϊόντα Ο’Neel σε εξίσου χαμηλές τιμές.
Ελ. Βενιζέλου 263

Admiral Outlet



Eδώ οι εκπτώσεις είναι σε άλλο επίπεδο. Ετοιμάσου να εφοδιαστείς με αθλητικά της γνωστής μάρκας Admiral σε υπερβολικά χαμηλές τιμές. Φόρμες με 12 ευρώ (αρχική τιμή 37 ευρώ), αθλητικά από 15 ευρώ, σετάκια με τρία ζευγάρια κάλτσες με 5 ευρώ και σακίδια για το γυμναστήριο ή την εκδρομή με 14.50 ευρώ. Αμέ.
Ελ. Βενιζέλου 265

Sergio Tacchini

Συνεχίζουμε μπαίνοντας στο στοκ κατάστημα με τα Sergio Tacchini. Αντρικά Τ-Shirts με 11.90 και casual μπουφάν με 59.90. Και επειδή τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι, εδώ θα τα βρεις όλες τις εποχές μόνο με 14.90 ευρώ.
Ελ. Βενιζέλου 269

Tunnel



Βοdy Action, Superdry, Nike, Adidas, Converse αλλά και μπλουζάκια που τα τυπώνεις μόνος σου σε ένα κατάστημα σαν... τούνελ (εξ’ου και το όνομά του), γεμάτο με ελκυστικότατες προσφορές. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι μπορείς να κάνεις δικά σου γυναικεία και αντρικά T-Shirt πληρώνοντας μόλις 9 ευρώ, ή κάποια αθλητική φόρμα με 19.90.
Eλ. Βενιζέλου 271

Νike Outlet Store



Αθλητικά είδη και παπούτσια Nike σε εκπτώσεις που ξεκινούν από 30%, σε ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο κατάστημα που σε εμπνέει για shopping therapy, μόνο και μόνο από τη διαρύθμισή του. Εντάξει, φυσικά παίζουν ρόλο και οι τιμές . Στιλάτα γυναικεία κολάν γυμναστικής με 20 ευρώ, γυναικεία φουτεράκια από 39.90 αλλά και παιδικά ρούχα με 11.90 ευρώ. Φυσικά, τεράστια είναι και η ποικιλία σε αντρικά ρούχα όλων των μεγεθών.
Ελ. Βενιζέλου 224

Sports Outlet



Γυναικεία μπλουζάκια Wesc με 29 ευρώ, τζιν Wrangler με 50 ευρώ και γυναικείες εκκεντρικές ή απλές γόβες (σε διάφορα χρώματα) με 39 ευρώ, αρχική τιμή 109 ευρώ παρακαλώ. Στο κατάστημα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία από ρούχα για τέννις (Tactel, Nike), είδη κολυμβητηρίου (Speedo, Arena), αλλά και πορτοφόλια και ζώνες (Vans).
Ελ. Βενιζέλου 222

Αεράκης Outlet

Τα γνωστά, πολυτελή εσώρουχα προηγούμενων συλλογών σε έκπτωση από 50% έως 70%. Sexy και κομψά κομμάτια των εταιριών Lexia, Cotton Club, Miss Sixty και Passionata θα γίνουν δικά σου σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που περιμένεις.
Ελ. Βενιζέλου 220

Οutlet Sports Wear Basic

Μaui, O’Neel, Staff, Smith, Quicksilver και αρκετές ακόμη νεανικές μάρκες σε μεγάλες –και ευτυχώς για εμάς μόνιμες- εκπτώσεις. Ναι, εδώ τα T-Shirts κοστίζουν από 5 ευρώ, ενώ τα φουτεράκια 10-20 ευρώ.
Ελ. Βενιζέλου 218

Puma Outlet




Η αγαπημένη αθλητική μάρκα έχει μόνιμες εκπτώσεις στο κατάστημα της Ελευθερίου Βενιζέλου, πουλώντας αντρικά και γυναικεία φούτερ από 29.90, μποξεράκια (σε πακέτα των δύο ή και περισσότερων) από 9.90 , αλλά και αθλητικά για όλες τις ηλικίες σε χαμηλές τιμές. Aνάλογα με την εποχή πάντως, υπάρχουν και προσφορές όπως το «Pack 2 School» όπου αντιστοιχεί με ένα φούτερ, μια φόρμα και μια αθλητική τσάντα στην τιμή των 59.90.
Ελ. Βενιζέλου 206

Μας ξέφυγε κάποιο κατάστημα; Έχεις να προτείνεις κάποιο που είναι χωμένο στα γύρω στενάκια; Be our guest, αφήνοντας το σχετικό σχόλιό σου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου