Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Εξελίξεις στο Κτηριακό Θέμα των Σχολείων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Εξελίξεις στο Κτηριακό Θέμα των Σχολείων της Νέας Σμύρνης

Αγαπητοί γονείς,

Στην Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, (2ας Μαϊου 8, 3ος όροφος) την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στις 16:00, μεταξύ των Θεμάτων Ημερησίας Διάταξης, εντάσσεται και το κτηριακό ζήτημα του σχολείου μας σε 2 θέματα:

10o ΘΕΜA: Παραχώρηση Σχολείου στην εταιρία «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» για δωρεάν χρήση και πλήρες δικαίωμα ανέγερσης (2) αιθουσών και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

13o ΘΕΜΑ: Παραχώρηση κατά χρήση, δωρεάν και με πλήρες δικαίωμα ανέγερσης σχολικού διδακτηρίου (;;;;;) προς την «ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» του ακινήτου 6ου - 9ου Δημ. Σχολείου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημ. Σχολείου έχει ήδη ενημερώσει τον Δήμαρχο κ. Σ. Τζουλάκη, τον Αντιδήμαρχο παιδείας κ. Π. Συρίγο και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις για την προοπτική συρρίκνωσης της ήδη μικρής αυλής του σχολείου μας και για τις έντονες αντιδράσεις της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, των φορέων που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλο τις πραγματικές σύγχρονες παιδαγωγικές ανάγκες των παιδιών μας.

Αποφάσεις κατά της υλοποίησης του έργου έχουν πάρει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Σμύρνης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Σμύρνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Εμμένουμε στις αποφάσεις μας:

Α π ο ρ ρ ί π τ ο υ μ ε  τις σχεδιαζόμενες κατασκευές στο προαύλιο του σχολείου μας με την προσθήκη Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων (χωρητικότητας 170 μαθητών περίπου) και δύο σχολικών αιθουσών και υπενθυμίζουμε ότι : Οποιαδήποτε αλλαγή στην υφιστάμενη κατάσταση του οικοπέδου και του κτηρίου του σχολείου μας θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη της Διευθύντριας, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων.

Υπογραμμίζουμε ότι θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε η προτεινόμενη μελέτη να μην υλοποιηθεί, γιατί δεν λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές παιδαγωγικές σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και είναι μια σπάταλη και αποσπασματική ενέργεια δίχως προοπτική.


Συνεχής ενημέρωση των εξελίξεων θα υπάρχει από το site μας στο διαδίκτυο στη δ/νση: http://6odimotikons.wix.com/6odimotikons, και από την σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/672170129587642/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου