Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αντίο, Τζένη Βάνου...



Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί, στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης τη σπουδαία Nεοσμυρνιώτισσα ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 75 της χρόνια την Τετάρτη, νικημένη από την επάρατη νόσο.



Από νωρίς το πρωί στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.
Παρόντες στην κηδεία ήταν βεβαίως και πολλοί καλλιτέχνες όπως η Μαίρη Λίντα, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Κώστας Πρέκας, η Βάσια Τριφύλλη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Άντζελα Ζήλια, η Άννα Φόνσου, ο Αντύπας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Βασιλείου, ο Γιώργος Κατσαρός, επίσης ο Ζάχος Χατζηφωτίου, αλλά και άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο όπως ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης και Σοφία Βούλτεψη και πολλοί άλλοι.


Στεφάνι στη μνήμη της Τζένης Βάνου, έστειλε μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ πολλά ήταν τα στεφάνια από ανθρώπους που τη γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί της, όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Ζακ Ιακωβίδης, ο Γιώργος Νταλάρας, η Καίτη Γκρέυ, η Νάνα Μούσχουρη και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου