Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Oι δύο άντρες που είχαν διαρρήξει 42 σπίτια στη Νέα Σμύρνη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους 

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 28 και 39 ετών, οι οποίοι είχαν διαπράξει σαράντα δύο διαρρήξεις-κλοπές από διαμερίσματα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης . Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) (επ) BILAN (ον) Vasile του Constantin και της Safta, που γεννήθηκε το 1975 στη Ρουμανία.B ) (επ) MUSCA (ον) Cristian - Dumitru του Dumitru και της Filica, που γεννήθηκε το 1986 στη Ρουμανία.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9320411, 210-9374613 και 210-9374636 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου