Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Και επίσημα, νέα εποχή στον μπασκετικό Πανιώνιο

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 73,5% των μετοχών από τον Ηλία Λιανό, στο νέο πολυμετοχικό σχήμα που ξεκίνησε στις 9 Οκτώβρη. Μια προσπάθεια που έγινε, ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο, το οποίο δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι:

"Με αφετηρία το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου η ομάδα μας αποτελούμενη από παίκτες των Ακαδημιών κατάφερε να συσπειρώσει τους φιλάθλους και να αναδείξει τη δύναμη της Πανιώνιας οικογένειας, ξεκίνησε μια νέα διαδρομή, ελπίζουμε εξίσου επιτυχημένη με αυτή της προηγουμένης περιόδου και αντάξια της μακροχρόνιας ιστορίας του.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή θα ήταν χρήσιμη μια αποτίμηση των πεπραγμένων του τελευταίου διμήνου, στη διάρκεια του οποίου:
  • Εξασφαλίστηκε, κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή, η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 και αποσοβήθηκε ένας άδικος υποβιβασμός
  • Εξελέγη νέο ΔΣ και οργανώθηκε η διοικητική λειτουργία της ΚΑΕ
  • Διευθετήθηκε η εκκρεμότητα με τη FIBA, προερχόμενη από οφειλές σε Ζορόσκι και Χαριτόπουλο, γεγονός που ταλαιπώρησε την ομάδα για σχεδόν μια τριετία, στερώντας της από το δικαίωμα μετεγγραφών
  • Προσελήφθη ένας έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής, ο οποίος πλαισιωμένος από ένα σπουδαίο επιτελείο τεχνικών, δουλεύει καθημερινά ώστε η ομάδα μας να φτάσει σύντομα στο αγωνιστικό επίπεδο που της αρμόζει
  • Ολοκληρώθηκε η δημιουργία ενός αξιόμαχου ρόστερ, που κατά γενική ομολογία έχει ποιότητα, παρόν και μέλλον

Η διοίκηση της ΚΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παλαιό μεγαλομέτοχο κ. Ηλία Λιανό για την σημαντική προσφορά του στον Πανιώνιο και την ουσιαστική συμβολή του στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης. Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου, που δίνει βροντερό και συγκινητικό παρόν στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Με την ευκαιρία του εντός έδρας αγώνα μας με τον Ολυμπιακό στις 15/12/14 και με αφορμή τις γιορτινές μέρες που έρχονται, η ΚΑΕ αποφάσισε τον ορισμό γενικής εισόδου 10 ευρώ, εκ των οποίων τα 3 ευρώ ανά εισιτήριο θα διατεθούν στο Ίδρυμα "Hλιαχτίδα" (Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας).

Επίσης, για το διάστημα από τις 10/12 έως και τις 31/12, η διοίκηση προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 50% από την ονομαστική τους αξία.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!"  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου